Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
30.z0131-341-prezervativi
Close

Омнитекс C

mikrozid
Close

Mikrozid® AF liquid – брза дезинфекција на површини

ртг-презервативи-бајт
Close

Презерватив за ортопантомограф

китоп-сет
Close

Kitope – стерилен хируршки сет

nitril
Close

Нитрилни ракавици без талк – сини

хируршка-пресрилка-O
Close

Стерилна хируршка компреса

стерилен-најлон-за-насадник
Close

Стерилна прекривка со адхезивна лента

30.z0010-336-prezervativi
Close

Презервативи за насадни инструменти

nitril
Close

King – нитрилни ракавици

32.f0100
Close

Сет за иригација за физиодиспензер – implantmed wH

DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

filtek-set
Close

Filtek Set

diaswiss9
Close

FG Карбиден борер за сечење метал

diversoS
Close

Стоматолошки унит апарат – DIVERSO S

UDS-E-LED
Close

УЛТРАЗВУК UDS E LED

iled
Close

iLed

diaswiss3
Close

FG Дијамантски борер (заоблена стапалка)

diaswiss1
Close

FG Дијамантски борер (топчест)

diaswiss8
Close

FG Дијамантски борер (оклузален)

ketac-cem
Close

Ketac Cem

charizma-guma
Close

Charisma Gluma

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
cad
Close

Cad Cam Disk Blank – wax

frezi-za-vosok-0.6mm
Close

Фрези за восок и PMMA

privremeni
Close

ПРИВРЕМЕНИ КОРОНКИ И МОСТОВИ (А1, А2, А3) (Freeprint® temp)

denture
Close

ТОТАЛНИ И ПАРЦИЈАЛНИ ПРОТЕЗИ (Freeprint® denture)

-14%
medit1
Close

Medit i500

PMMA
Close

PMMA БЛОКОВИ A1, A2

k5
Close

K5 CAD/CAM систем

asiga
Close

ASIGA MAX UV DLP

kada
Close

ASIGA кадичка за материјали 1l

gingiva
Close

ГИНГИВАЛНА МАСКА (Freeprint® gingiva)

ХИРУРШКИ КОНЦИ