Добредојдовте во DENTALSHOP

Веб страницата со името dentalshop.mk е прва од таков вид во Македонија и посебно сме горди на тоа. Организирана според светските брендови кои долги години се занимаваат со тоа, страницата содржи:

· логирање и регистрација на корисник
· информација за производите (бренд фирма, каталошки број, дистрибутер)
· опис на производите
· фотографии од производите
· цена и организација на лагер
· конвертор на валути
· промотивни материјали за производите (.pdf, видео, галерија на слики и сл.)
· компарација на производи (арена)
· филтрирање на пребарување по цена на производите
· брзо пребарување на производи, по бренд или по дистрибутер
· сортирање на производите по цена, време на објавување, популарност
· листа на желби и кошничка со одбрани производи
· организирана продавница со категорија и поткатегорија на производи
· систем со нотификација и кодови за попусти
· издавање на профактура или плаќање со картичка
· организиран систем за кредитирање при купување на поскапи производи
· заштита на податоци на корисник

Идејата на оваа онлајн продавница е да се создаде арена каде купувачите ќе ги имаат на увид и на едно место сите производи што се увезуваат и продаваат на македонскиот пазар и каде во исто време ќе можат да споредуваат и сами да си прават нарачки за производите кои се предмет на нивни интерес за купување.