ПРАТЕТЕ НИ ПОРАКА?


  КОНТАКТИ

  link

  Телефон: 071 265 100
  Email: info@dentalshop.mk

  free

  Бесплатна достава за нарачки над 6.000 денари

  time

  Работно време
  пон-пет: 08-17 ч.

  home

  Адреса: 23 Октомври 18а лок. 9, 1 000 Скопје

  favicon

  Офицер за заштита на лични податоци

  Марјан Делевски

  Телефон: 071 385 173
  Email: marjan@dentalshop.mk