Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
sprej
Close

Спреј пумпа за шише од 1L – дополнителна опрема

100 ден
gigastep
Close

Gigasept® instru AF – дезинфекција на медицинска опрема и инструменти

1,840 ден
виндзор
Close

Visual штитник за лице

149 ден
astimeticobicen
Close

Octenisept® – Антисептичка обработка на кожа и слузници

260 ден940 ден
maramici1
Close

Мikrozid® AF jumbo wipes – брза дезинфекција на површини

710 ден
сензотекс-рвг
Close

Sensotex презерватив за рвг сензор

2,050 ден2,400 ден
32.f0100
Close

Сет за иригација за физиодиспензер – implantmed wH

400 ден
Ролни-за-стерилизација
Close

Ролна за стерилизација

1,260 ден4,600 ден
Sold out
ekosal10
Close

ECOSAL 10% – 1000 ml

221 ден
стерилен-најлон-за-насадник
Close

Стерилна прекривка со адхезивна лента

3,200 ден
DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

diaswiss5
Close

FG Дијамантски борер (за заоблена стапалка)

1,200 ден1,650 ден
variotime-putty
Close

Variotime Putty

2,712 ден
aktivator
Close

Активатор

670 ден
charizma-topez-set
Close

Charisma Topaz Set

9,048 ден
diaproseal
Close

DiaProseal

1,515 ден
variotime-d
Close

Variotime Dynamix 2x380ml

2,712 ден
charizma-guma
Close

Charisma Gluma

2,839 ден
relyx
Close

Relyx U200

5,905 ден
filtek-set
Close

Filtek Set

10,848 ден
filtek-bond
Close

3M Single Bond Universal

3,559 ден

На попуст

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
DentaMODEL-N
Close

DentaMODEL

10,765 ден
frezi-za-kobalt-0.6mm
Close

Фрези за кобалт-хром/титаниум

2,500 ден
privremeni
Close

ПРИВРЕМЕНИ КОРОНКИ И МОСТОВИ (А1, А2, А3) (Freeprint® temp)

27,675 ден
true-smile
Close

Exocad – True SMILE

58,425 ден
denture
Close

ТОТАЛНИ И ПАРЦИЈАЛНИ ПРОТЕЗИ (Freeprint® denture)

27,675 ден
DentaCAST-H
Close

DentaCAST

10,765 ден
ht
Close

Zirconia HT/SHT

6,000 ден
k5
Close

K5 CAD/CAM систем

1,732,000 ден
DentaTOOTH-N
Close

DentaTOOTH – A2

21,525 ден
DentaTOOTH-N2
Close

DentaTOOTH – A3

21,525 ден

ХИРУРШКИ КОНЦИ