Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
mikrozid
Close

Mikrozid® AF liquid – брза дезинфекција на површини

sensiva
Close

Sensiva® wash losion – миење на раце

kondomi
Close

Презерватив за ХЕЛИО ЛАМПИ

maramici
Close

Мikrozid® sensitive wipes – брза дезинфекција на површини

latekc
Close

KING латекс ракавици

32.f0100
Close

Сет за иригација за физиодиспензер – implantmed wH

-16%
za-cevli
Close

Galoche автоматски вметнувач на ленти, хируршка заштита за чевли

primsept
Close

Primasept® med – миење и дезинфекција на раце

astimeticobicen
Close

Aspirmatic® – дезинфекција на медицинска опрема и инструменти

gigastep
Close

Gigasept® instru AF – дезинфекција на медицинска опрема и инструменти

DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

filtek-set
Close

Filtek Set

iled
Close

iLed

diverso
Close

Стоматолошки унит апарат – DIVERSO

variotime-slow
Close

Variotime Flow

endo-radar
Close

ENDO RADAR

gold
Close

APEX LOCATOR GOLD 98%

correcta
Close

Стоматолошки унит апарат – CORRECTA

variotime-putty
Close

Variotime Putty

diaswiss8
Close

FG Дијамантски борер (оклузален)

ortho
Close

Стоматолошки унит апарат – ORTHO

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
DentaBASE-N
Close

DentaBASE

artikulator
Close

Exocad – Виртуелен артикулатор

DentaTOOTH-N
Close

DentaTOOTH – A2

splinovi
Close

Exocad – Модул за сплинтови

-14%
medit1
Close

Medit i500

vosok
Close

ВОСОК БЛОКОВИ A1, A2

k5
Close

K5 CAD/CAM систем

DentaGUM-N
Close

DentaGUM

asiga
Close

ASIGA MAX UV DLP

denture
Close

ТОТАЛНИ И ПАРЦИЈАЛНИ ПРОТЕЗИ (Freeprint® denture)

ХИРУРШКИ КОНЦИ