Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
nitril
Close

Нитрилни ракавици без талк – сини

тролеј-престилка
Close

Стерилна хируршка компреса за тролеј масичка

nitro
Close

Ракавици NITRIL

hirurska
Close

Хируршки организер за физиодиспензер и пиезо апарат

wall
Close

Ѕиден метален држач за шише од 1L – дополнителна опрема

универзална-прекривка-за-опрема
Close

Заштитни компреси за стол

китоп-сет
Close

Kitope – стерилен хируршки сет

заштитни-наочари-сет
Close

Заштитни наочари со држач за еднократна употреба

sm2
Close

SM 2 Universal wall dispenser (1L/500ml) – дополнителна опрема

Sold out
виндзор
Close

Visual штитник за лице

DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

ketac-molar
Close

Ketac Molar

diverso
Close

Стоматолошки унит апарат – DIVERSO

diversoS
Close

Стоматолошки унит апарат – DIVERSO S

-22%
2
Close

LITETOUCH Er:YAG Laser-in-Handpiece

charizma-topez-set
Close

Charisma Topaz Set

filtek-bond
Close

3M Single Bond Universal

iled
Close

iLed

epica
Разгледај ја листата на желби
Close

Стоматолошки унит апарат – EPICA

variotime-putty
Close

Variotime Putty

charizma-diamond-set
Close

Charisma Diamond Set

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
k4
Close

K4 CAD/CAM систем

k5+
Close

K5+ CAD/CAM систем

PMMA
Close

PMMA БЛОКОВИ A1, A2

privremeni
Close

Exocad – Модул за привремени заби

splin
Close

ХИРУРШКИ СПЛИНТОВИ (Freeprint® splint )

n4
Close

N4 CAD/CAM систем

DentaCLEAR-N
Close

DentaCLEAR

r5
Close

R5 CAD/CAM систем

model
Close

РАБОТНИ МОДЕЛИ (Freeprint® model )

DentaFLEX-N
Close

DentaFLEX

ХИРУРШКИ КОНЦИ