Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
astimetic
Close

Aspirmatic® cleaner – дезинфекција на медицинска опрема и инструменти

32.f0100
Close

Сет за иригација за физиодиспензер – implantmed wH

DENTIRO-Wipes-Box-Refill
Close

DENTIRO Wipes Box

ртг-презервативи-бајт
Close

Презерватив за ортопантомограф

nitro
Close

Ракавици NITRIL

Ролни-за-стерилизација
Close

Ролна за стерилизација

Desderman®-pure
Close

Desderman® pure – дезинфекција на раце

mikrozid
Close

Mikrozid® AF liquid – брза дезинфекција на површини

тролеј-престилка
Close

Стерилна хируршка компреса за тролеј масичка

doz
Close

Дозер пумпа за шише од 1L – дополнителна опрема

DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

diaproseal
Close

DiaProseal

knizni
Close

Книжни шилци асортиман 15-40

UDS-J
Close

УЛТРАЗВУК UDS J

diaswiss2
Close

FG Дијамантски борер (оклузален)

diverso
Close

Стоматолошки унит апарат – DIVERSO

xantopen1
Close

Xantopren L blue

diaswiss7
Close

FG Дијамантски борер (за тангенцијална препарација)

gutaperka-f-f3
Close

Gutaperka F-F3

endo-radar
Close

ENDO RADAR

relyx
Close

Relyx U200

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
blue
Close

Nacera Blue X

multi1
Close

Multilayer® Hollywood White

DentaCLEAR-N
Close

DentaCLEAR

frezi-za-литиум-0.6мм
Close

Фрези за литиум дисиликат

vosok
Close

ВОСОК БЛОКОВИ A1, A2

cad
Close

Cad Cam Disk Blank – wax

pmmaa
Close

ФЛЕКСИ PMMA БЛОКОВИ B1, A1, A2, clear

t-500
Close

Medit T 500

DentaMODEL-N
Close

DentaMODEL

q3
Close

Цирконија блок 98` (Nacera Pearl Q3)

ХИРУРШКИ КОНЦИ