Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
maramici
Close

Мikrozid® sensitive wipes – брза дезинфекција на површини

sm2
Close

SM 2 Universal wall dispenser (1L/500ml) – дополнителна опрема

30.z0131-341-prezervativi
Close

Омнитекс C

стерилен-најлон-за-насадник
Close

Стерилна прекривка со адхезивна лента

Ролни-за-стерилизација
Close

Ролна за стерилизација

obicni
Close

Ракавици ЛАТЕКС

Desderman®-pure
Close

Desderman® pure – дезинфекција на раце

32.f6565-147
Close

Omniasurg хирурушка канила

omnia
Close

Адхезивна стерилна хируршка компреса со еднострано лепење

тролеј-престилка
Close

Стерилна хируршка компреса за тролеј масичка

DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

diapex
Close

DiaPex

charizma-guma
Close

Charisma Gluma

ortho
Close

Стоматолошки унит апарат – ORTHO

ketac-molar
Close

Ketac Molar

charizma-topez-set
Close

Charisma Topaz Set

aktivator
Close

Активатор

charizma-flow-refli
Close

Charisma Flow Refill

correcta
Close

Стоматолошки унит апарат – CORRECTA

variotime-putty
Close

Variotime Putty

diaswiss8
Close

FG Дијамантски борер (оклузален)

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
vosok
Close

ВОСОК БЛОКОВИ A1, A2

privremeni
Close

ПРИВРЕМЕНИ КОРОНКИ И МОСТОВИ (А1, А2, А3) (Freeprint® temp)

n4
Close

N4 CAD/CAM систем

DentaTOOTH-N
Close

DentaTOOTH – A2

splinovi
Close

Exocad – Модул за сплинтови

osnoven
Close

Exocad – Софтвер за CAD дизајн (Основен пакет)

-14%
medit1
Close

Medit i500

DentaBASE-N
Close

DentaBASE

boi
Close

Бои за фарбање цирконија

barovi
Close

Exocad – Модул за барови

ХИРУРШКИ КОНЦИ