Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
32.f0100
Close

Сет за иригација за физиодиспензер – implantmed wH

kondomi
Close

Презерватив за ХЕЛИО ЛАМПИ

esteman
Close

Esemtan® wash losion – миење на раце

тролеј-престилка
Close

Стерилна хируршка компреса за тролеј масичка

стерилен-најлон-за-насадник
Close

Стерилна прекривка со адхезивна лента

хируршка-пресрилка-У
Close

Адхезивна стерилна хируршка компреса со отвор U

заштитни-наочари-сет
Close

Заштитни наочари со држач за еднократна употреба

astimetic
Close

Aspirmatic® cleaner – дезинфекција на медицинска опрема и инструменти

30.u0002-334
Close

Tublex заштита на аспираторно црево

rotastep
Close

Rotasept® – дезинфекција на медицинска опрема и инструменти

DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

diaswiss5
Close

FG Дијамантски борер (за заоблена стапалка)

filtek-set
Close

Filtek Set

protemp
Close

Protemp 4

etemp
Close

E-Temp

variotime-d
Close

Variotime Dynamix 2x380ml

charizma-guma
Close

Charisma Gluma

variotime-slow
Close

Variotime Flow

diaswiss7
Close

FG Дијамантски борер (за тангенцијална препарација)

charizma-topez-refli
Close

Charisma Topaz Refill

diverso
Close

Стоматолошки унит апарат – DIVERSO

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
DentaCAST-H
Close

DentaCAST

q3
Close

Цирконија блок 98` (Nacera Pearl Q3)

-14%
medit1
Close

Medit i500

multileayer
Close

3D Multilayer A1, A2, B1

modeli
Close

Exocad – Модул за модели

shel
Close

Цирконија блок 98` (Nacera Shell)

true-smile
Close

Exocad – True SMILE

DentaCLEAR-N
Close

DentaCLEAR

t-300
Close

Medit T 300

artikulator
Close

Exocad – Виртуелен артикулатор

ХИРУРШКИ КОНЦИ