Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
dentro-sensitive
Close

DENTIRO Sensitive 5l

pepermint
Close

King – Пеперминт латекс ракавици

kondomi
Close

Презерватив за ХЕЛИО ЛАМПИ

nitril
Close

King – нитрилни ракавици

Desderman®-pure-gel
Close

Desderman® pure gel – дезинфекција на раце

хируршка-пресрилка-O
Close

Стерилна хируршка компреса

ртг-презервативи-бајт
Close

Презерватив за ортопантомограф

bela
Close

Латекс ракавици бели

maramici
Close

Мikrozid® sensitive wipes – брза дезинфекција на површини

30.z0010-336-prezervativi
Close

Презервативи за насадни инструменти

DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

gutaperka-f-f3
Close

Gutaperka F-F3

jacobi2
Close

Челично огледало

ortho
Close

Стоматолошки унит апарат – ORTHO

etemp
Close

E-Temp

iled
Close

iLed

diaswiss1
Close

FG Дијамантски борер (топчест)

charizma-topez-set
Close

Charisma Topaz Set

aktivator
Close

Активатор

diaswiss11
Close

RA хируршки карбидни фрези

ketac-cem
Разгледај ја листата на желби
Close

Ketac Cem

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
frezi-za-vosok-0.6mm
Close

Фрези за восок и PMMA

freza-cirkonija-0.6mm
Close

Фрези за цирконија

r5
Close

R5 CAD/CAM систем

DentaCLEAR-N
Close

DentaCLEAR

t-300
Close

Medit T 300

DentaMODEL-N
Close

DentaMODEL

orto
Close

ОРТОДОНСКИ РЕТЕЈНЕР (Freeprint® ortho)

modul-implanti
Close

Exocad – Модул за импланти

cad
Close

Cad Cam Disk Blank – wax

true-smile
Close

Exocad – True SMILE

ХИРУРШКИ КОНЦИ