Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
nitro
Close

Ракавици NITRIL

obicni
Close

Ракавици ЛАТЕКС

Ролни-за-стерилизација
Close

Ролна за стерилизација

maramici
Close

Мikrozid® sensitive wipes – брза дезинфекција на површини

универзална-прекривка-за-опрема
Close

Заштитни компреси за стол

стерилен-најлон-за-насадник
Close

Стерилна прекривка со адхезивна лента

doser
Close

Дозер 20ml. за канистер од 5L/10L – дополнителна опрема

pepermint
Close

Пеперминт латекс ракавици со талк – зелени

хируршка-пресрилка-O
Close

Стерилна хируршка комреса права 100х150cm со отвор 6х9cm

sterile
Close

Стерилни латекс ракавици

DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

xantopen1
Close

Xantopren L blue

otposil
Close

Optosil

UDS-E-LED
Close

УЛТРАЗВУК UDS E LED

charizma-clasic
Close

Charisma Classic Set

UDS-J
Close

УЛТРАЗВУК UDS J

filtek-set
Close

Filtek Set

b
Close

LED ЛАМБА B

variotime-d
Close

Variotime Dynamix 2x380ml

-22%
2
Close

LITETOUCH Er:YAG Laser-in-Handpiece

charizma-topez-set
Close

Charisma Topaz Set

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
frezi-za-kobalt-0.6mm
Close

Фрези за кобалт-хром/титаниум

t-300
Close

Medit T 300

DentaBASE-N
Close

DentaBASE

multileayer
Close

3D Multilayer A1, A2, B1

DentaCAST-H
Close

DentaCAST

splinovi
Close

Exocad – Модул за сплинтови

splin
Close

ХИРУРШКИ СПЛИНТОВИ (Freeprint® splint )

frezi-za-vosok-0.6mm
Close

Фрези за восок и PMMA

shel
Close

Цирконија блок 98` (Nacera Shell)

n4
Close

N4 CAD/CAM систем

ХИРУРШКИ КОНЦИ