Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
sensiva
Close

Sensiva® wash losion – миење на раце

dentro-sensitive
Close

DENTIRO Sensitive 5l

nitril
Close

Нитрилни ракавици без талк – сини

тролеј-престилка
Close

Стерилна хируршка компреса за тролеј масичка

doz
Close

Дозер пумпа за шише од 1L – дополнителна опрема

kondomi
Close

Презерватив за ХЕЛИО ЛАМПИ

rolna
Close

Резервнa ролна за Galoche

Sold out
виндзор
Close

Visual штитник за лице

wall
Close

Ѕиден метален држач за шише од 1L – дополнителна опрема

-16%
za-cevli
Close

Galoche автоматски вметнувач на ленти, хируршка заштита за чевли

DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

diaswiss4
Close

FG Дијамантски борер (тангенцијална препарација-краток)

diaswiss9
Close

FG Карбиден борер за сечење метал

diaproseal
Close

DiaProseal

Set
Close

Photo mirror Kit PROFESSIONAL

artinibsa
Close

ARTINIBSA 4% со адреналин

correctaS
Close

Стоматолошки унит апарат – CORRECTA S

variotime-d
Close

Variotime Dynamix 2x380ml

charizma-clasic
Close

Charisma Classic Set

UDS-E-LED
Close

УЛТРАЗВУК UDS E LED

diverso
Close

Стоматолошки унит апарат – DIVERSO

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
r5
Close

R5 CAD/CAM систем

kada
Close

ASIGA кадичка за материјали 1l

t-500
Close

Medit T 500

gingiva
Close

ГИНГИВАЛНА МАСКА (Freeprint® gingiva)

-14%
medit1
Close

Medit i500

orto
Close

ОРТОДОНСКИ РЕТЕЈНЕР (Freeprint® ortho)

barovi
Close

Exocad – Модул за барови

q3
Close

Цирконија блок 98` (Nacera Pearl Q3)

DentaTOOTH-N
Close

DentaTOOTH – A2

denture
Close

ТОТАЛНИ И ПАРЦИЈАЛНИ ПРОТЕЗИ (Freeprint® denture)

ХИРУРШКИ КОНЦИ