Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
kondomi
Close

Презерватив за ХЕЛИО ЛАМПИ

Desderman®-pure
Close

Desderman® pure – дезинфекција на раце

30.z0131-341-prezervativi
Close

Омнитекс C

Sold out
виндзор
Close

Visual штитник за лице

хируршка-пресрилка-O
Close

Стерилна хируршка компреса

astimetic
Close

Aspirmatic® cleaner – дезинфекција на медицинска опрема и инструменти

hirurska
Close

Хируршки организер за физиодиспензер и пиезо апарат

wall
Close

Ѕиден пластичен држач за шише од 1L – дополнителна опрема

dentro-sensitive
Close

DENTIRO Micro 2l

Ролни-за-стерилизација
Close

Ролна за стерилизација

DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

charizma-diamond-set
Close

Charisma Diamond Set

protemp
Close

Protemp 4

xantopen
Close

Xantopren mucosa

diaswiss5
Close

FG Дијамантски борер (за заоблена стапалка)

diaswiss9
Close

FG Карбиден борер за сечење метал

charizma-flow-refli
Close

Charisma Flow Refill

b
Close

LED ЛАМБА B

charizma-guma
Close

Charisma Gluma

filtek-set
Close

Filtek Set

diaproseal
Close

DiaProseal

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
DentaMODEL-N
Close

DentaMODEL

n4
Close

N4 CAD/CAM систем

DentaCLEAR-N
Close

DentaCLEAR

orto
Close

ОРТОДОНСКИ РЕТЕЈНЕР (Freeprint® ortho)

osnoven
Close

Exocad – Софтвер за CAD дизајн (Основен пакет)

PMMA
Close

PMMA БЛОКОВИ A1, A2

biblioteka-na-zabi
Close

Exocad – Библиотека на заби

DentaBASE-N
Close

DentaBASE

k5+
Close

K5+ CAD/CAM систем

DentaTOOTH-N2
Close

DentaTOOTH – A3

ХИРУРШКИ КОНЦИ