Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
DENTIRO-Wipes-Box-Refill
Close

DENTIRO Wipes Box

заштитни-наочари-сет
Close

Заштитни наочари со држач за еднократна употреба

teratrin
Close

Terralin® protect 0,25% раствор – дезинфекција на површини

стерилен-најлон-за-насадник
Close

Стерилна прекривка со адхезивна лента

orocid-multisept-plus
Close

Orocid Multisept Plus

esteman
Close

Esemtan® wash losion – миење на раце

astimetic
Close

Aspirmatic® cleaner – дезинфекција на медицинска опрема и инструменти

Ролни-за-стерилизација
Close

Ролна за стерилизација

30.z0131-341-prezervativi
Close

Омнитекс C

rotastep
Close

Rotasept® – дезинфекција на медицинска опрема и инструменти

DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

b
Close

LED ЛАМБА B

UDS-J
Close

УЛТРАЗВУК UDS J

charizma-topez-refli
Close

Charisma Topaz Refill

correctaS
Close

Стоматолошки унит апарат – CORRECTA S

diaswiss5
Close

FG Дијамантски борер (за заоблена стапалка)

diaswiss10
Close

RA гумички за полирање на композит

diaproseal
Close

DiaProseal

diaswiss4
Close

FG Дијамантски борер (тангенцијална препарација-краток)

epica
Close

Стоматолошки унит апарат – EPICA

diaswiss3
Close

FG Дијамантски борер (заоблена стапалка)

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
n4
Close

N4 CAD/CAM систем

DentaIBT-N
Close

DentaIBT

splin
Close

ХИРУРШКИ СПЛИНТОВИ (Freeprint® splint )

model
Close

РАБОТНИ МОДЕЛИ (Freeprint® model )

perl
Close

Цирконија блок 98` (Nacera Pearl)

t-300
Close

Medit T 300

q3
Close

Цирконија блок 98` (Nacera Pearl Q3)

true-smile
Close

Exocad – True SMILE

asiga-PRO-HD
Close

ASIGA PRO 4K 65

ht
Close

Zirconia HT/SHT

ХИРУРШКИ КОНЦИ