Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
hirurska
Close

Хируршки организер за физиодиспензер и пиезо апарат

Ролни-за-стерилизација
Close

Ролна за стерилизација

astimetic
Close

Aspirmatic® cleaner – дезинфекција на медицинска опрема и инструменти

32.f6565-147
Close

Omniasurg хирурушка канила

Sold out
виндзор
Close

Visual штитник за лице

DENTIRO-Wipes-Box-Refill
Close

DENTIRO Wipes Box

obicni
Close

Ракавици ЛАТЕКС

mikrozid-l
Close

Мikrozid® sensitive liquid – брза дезинфекција на површини

orocid-multisept-plus
Close

Orocid Multisept Plus

maramici
Close

Мikrozid® sensitive wipes – брза дезинфекција на површини

DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

charizma-clasic
Close

Charisma Classic Set

DiaPrep
Close

DiaPrep

diaswiss3
Close

FG Дијамантски борер (заоблена стапалка)

diaswiss7
Close

FG Дијамантски борер (за тангенцијална препарација)

relyx
Close

Relyx U200

diaswiss8
Close

FG Дијамантски борер (оклузален)

variotime-putty
Close

Variotime Putty

diaswiss4
Close

FG Дијамантски борер (тангенцијална препарација-краток)

protemp
Close

Protemp 4

charizma-topez-set
Close

Charisma Topaz Set

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
multi1
Close

Multilayer® Hollywood White

freza-cirkonija-0.6mm
Close

Фрези за цирконија

DentaCLEAR-N
Close

DentaCLEAR

splin
Close

ХИРУРШКИ СПЛИНТОВИ (Freeprint® splint )

asiga-PRO-HD
Close

ASIGA PRO 4K 65

k5
Close

K5 CAD/CAM систем

multileayer
Close

3D Multilayer A1, A2, B1

DentaCAST-H
Close

DentaCAST

modeli
Close

Exocad – Модул за модели

DentaBASE-N
Close

DentaBASE

ХИРУРШКИ КОНЦИ