Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
хируршка-пресрилка-O
Close

Стерилна хируршка комреса права 100х150cm со отвор 6х9cm

315 ден
dezental0-2
Close

DEZINTAL 0,2% – 1000 ml

68 ден
Sold out
alkasept-plus
Close

ALKASEPT – Plus

210 ден360 ден
kondomi
Close

Презерватив за ХЕЛИО ЛАМПИ

4,700 ден
Sold out
виндзор
Close

Visual штитник за лице

120 ден
gigazyme
Close

Gigazyme® (100% conc.)

840 ден
paa
Close

Gigasept® PAA

1,980 ден
sprej
Close

Спреј пумпа за шише од 1L – дополнителна опрема

100 ден
-20%
vizir1
Close

ВИЗИРИ за заштита на лице

250 ден 200 ден
doser
Close

Дозер 20ml. за канистер од 5L/10L – дополнителна опрема

275 ден
DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

diaswiss7
Close

FG Дијамантски борер (за тангенцијална препарација)

1,200 ден
charizma-topez-set
Close

Charisma Topaz Set

9,048 ден
diverso
Close

Стоматолошки унит апарат – DIVERSO

421,000 ден
gold
Close

APEX LOCATOR GOLD 98%

15,000 ден
xantopen
Close

Xantopren mucosa

1,153 ден
jacobi2
Close

Челично огледало

5,300 ден
diaswiss4
Close

FG Дијамантски борер (тангенцијална препарација-краток)

1,200 ден
filtek-refil
Close

Filtek Refil

1,667 ден
b
Close

LED ЛАМБА B

8,500 ден
xantopen1
Close

Xantopren L blue

839 ден

На попуст

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
r5
Close

R5 CAD/CAM систем

3,720,750 ден
frezi-za-vosok-0.6mm
Close

Фрези за восок и PMMA

2,200 ден
zn
Close

Nacera Shine Zr

8,610 ден
gingiva
Close

ГИНГИВАЛНА МАСКА (Freeprint® gingiva)

27,675 ден
DentaMODEL-N
Close

DentaMODEL

10,765 ден
DentaTOOTH-N
Close

DentaTOOTH – A2

21,525 ден
model
Close

РАБОТНИ МОДЕЛИ (Freeprint® model )

21,525 ден
blue
Close

Nacera Blue X

11,070 ден
artikulator
Close

Exocad – Виртуелен артикулатор

58,425 ден
asiga-PRO-HD
Close

ASIGA PRO 4K 65

1,360,000 ден

ХИРУРШКИ КОНЦИ