Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
32.f6565-147
Close

Omniasurg хирурушка канила

90 ден
5905090
Close

Заштитен визир VIZOR

149 ден
omnia
Close

Стерилна хируршка комреса права без отвор – 100х150cm

250 ден
Sold out
latekc
Close

KING латекс ракавици

200 ден240 ден
32.f0100
Close

Сет за иригација за физиодиспензер – implantmed wH

400 ден
сензотекс-рвг
Close

Sensotex презерватив за рвг сензор

2,050 ден2,400 ден
rolna
Close

Резервнa ролна за Galoche

4,000 ден
хируршка-пресрилка-O
Close

Стерилна хируршка комреса права 100х150cm со отвор 6х9cm

315 ден
5906422_001_210420131505
Close

Заштитна маска за еднократна употреба

1,500 ден
ртг-презервативи-бајт
Close

Презерватив за ортопантомограф

1,050 ден2,050 ден
DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

charizma-topez-set
Close

Charisma Topaz Set

9,048 ден
endo-radar
Close

ENDO RADAR

42,000 ден
ketac-cem
Close

Ketac Cem

2,086 ден
variotime-slow
Close

Variotime Flow

1,864 ден
diaswiss4
Close

FG Дијамантски борер (тангенцијална препарација-краток)

1,200 ден
charizma-flow-refli
Close

Charisma Flow Refill

952 ден
charizma-guma
Close

Charisma Gluma

2,839 ден
charizma-diamond-refli
Close

Charisma Diamond Refill

2,190 ден
Set
Close

Photo mirror Kit PROFESSIONAL

77,000 ден
diaswiss6
Close

FG Дијамантски борер (за тангенцијална препарација-долг)

1,200 ден1,650 ден

На попуст

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
gingiva
Close

ГИНГИВАЛНА МАСКА (Freeprint® gingiva)

27,675 ден
DentaCLEAR-N
Close

DentaCLEAR

10,765 ден
multileayer
Close

3D Multilayer A1, A2, B1

14,145 ден
frezi-za-kobalt-0.6mm
Close

Фрези за кобалт-хром/титаниум

2,500 ден
DentaMODEL-N
Close

DentaMODEL

10,765 ден
modeli
Close

Exocad – Модул за модели

92,250 ден
barovi
Close

Exocad – Модул за барови

61,500 ден
frezi-za-vosok-0.6mm
Close

Фрези за восок и PMMA

2,200 ден
t-500
Close

Medit T 500

550,500 ден
DentaTOOTH-N1
Close

DentaTOOTH – A1

21,525 ден

ХИРУРШКИ КОНЦИ