Showing all 11 results

Show sidebar

RA хируршки карбидни фрези

RA гумички за полирање на композит

FG Карбиден борер за сечење метал

FG Дијамантски борер (оклузален)

1,200 ден1,650 ден

FG Дијамантски борер (за тангенцијална препарација)

FG Дијамантски борер (за тангенцијална препарација-долг)

1,200 ден1,650 ден

FG Дијамантски борер (за заоблена стапалка)

1,200 ден1,650 ден

FG Дијамантски борер (тангенцијална препарација-краток)

FG Дијамантски борер (заоблена стапалка)

1,200 ден1,650 ден

FG Дијамантски борер (оклузален)

FG Дијамантски борер (топчест)