Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
dezental0-2a
Close

DEZINTAL 0,2% – 950 ml

paa
Close

Gigasept® PAA

Sold out
alkades-sprej
Close

ALKADEZ – SPRAY MD

dezental5
Close

DEZINTAL EXTRA – 1000 ml

30.u0002-334
Close

Tublex заштита на аспираторно црево

dezental5
Close

DEZINTAL 5% – 1000 ml

gigazyme
Close

Gigazyme® (100% conc.)

Sold out
pepermint
Close

King – Пеперминт латекс ракавици

gigastep
Close

Gigasept® instru AF – дезинфекција на медицинска опрема и инструменти

sensiva
Close

Sensiva® wash losion – миење на раце

DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

xantopen1
Close

Xantopren L blue

aktivator
Close

Активатор

b
Close

LED ЛАМБА B

charizma-diamond-refli
Close

Charisma Diamond Refill

relyx
Close

Relyx U200

variotime-slow
Close

Variotime Flow

gold
Close

APEX LOCATOR GOLD 98%

diaswiss9
Close

FG Карбиден борер за сечење метал

diaswiss4
Close

FG Дијамантски борер (тангенцијална препарација-краток)

variotime-putty
Close

Variotime Putty

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
kada
Close

ASIGA кадичка за материјали 1l

perl
Close

Цирконија блок 98` (Nacera Pearl)

artikulator
Close

Exocad – Виртуелен артикулатор

splin
Close

ХИРУРШКИ СПЛИНТОВИ (Freeprint® splint )

privremeni
Close

ПРИВРЕМЕНИ КОРОНКИ И МОСТОВИ (А1, А2, А3) (Freeprint® temp)

freza-cirkonija-0.6mm
Close

Фрези за цирконија

privremeni
Close

Exocad – Модул за привремени заби

DentaCAST-H
Close

DentaCAST

barovi
Close

Exocad – Модул за барови

DentaTOOTH-N1
Close

DentaTOOTH – A1

ХИРУРШКИ КОНЦИ