Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
omnia
Close

Адхезивна стерилна хируршка компреса со еднострано лепење

стерилен-најлон-за-насадник
Close

Стерилна прекривка со адхезивна лента

sensiva
Close

Sensiva® wash losion – миење на раце

esteman
Close

Esemtan® wash losion – миење на раце

32.f0100
Close

Сет за иригација за физиодиспензер – implantmed wH

latekc
Close

KING латекс ракавици

kondomi
Close

Презерватив за ХЕЛИО ЛАМПИ

ртг-презервативи-бајт
Close

Презерватив за ортопантомограф

doser
Close

Дозер 20ml. за канистер од 5L/10L – дополнителна опрема

gigastep
Close

Gigasept® instru AF – дезинфекција на медицинска опрема и инструменти

DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

diaswiss4
Close

FG Дијамантски борер (тангенцијална препарација-краток)

endo-radar
Close

ENDO RADAR

DiaPrep
Close

DiaPrep

otposil
Close

Optosil

diaproseal
Close

DiaProseal

variotime-slow
Close

Variotime Flow

ketac-cem
Close

Ketac Cem

xantopen1
Close

Xantopren L blue

knizni
Close

Книжни шилци асортиман 15-40

UDS-E-LED
Close

УЛТРАЗВУК UDS E LED

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
frezi-za-vosok-0.6mm
Close

Фрези за восок и PMMA

multi1
Close

Multilayer® Hollywood White

t-300
Close

Medit T 300

DentaGUM-N
Close

DentaGUM

DentaIBT-N
Close

DentaIBT

k5+
Close

K5+ CAD/CAM систем

t-500
Close

Medit T 500

gingiva
Close

ГИНГИВАЛНА МАСКА (Freeprint® gingiva)

zn
Close

Nacera Shine Zr

DentaCLEAR-N
Close

DentaCLEAR

ХИРУРШКИ КОНЦИ