Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
-16%
za-cevli
Close

Galoche автоматски вметнувач на ленти, хируршка заштита за чевли

omnia
Close

Адхезивна стерилна хируршка компреса со еднострано лепење

тролеј-престилка
Close

Стерилна хируршка компреса за тролеј масичка

sensiva
Close

Sensiva® wash losion – миење на раце

astimeticobicen
Close

Aspirmatic® – дезинфекција на медицинска опрема и инструменти

стерилен-најлон-за-насадник
Close

Стерилна прекривка со адхезивна лента

astimetic
Close

Aspirmatic® cleaner – дезинфекција на медицинска опрема и инструменти

32.f6565-147
Close

Omniasurg хирурушка канила

nitril
Close

Нитрилни ракавици без талк – сини

dentro-sensitive
Close

DENTIRO Sensitive 5l

DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

iled
Close

iLed

xantopen1
Close

Xantopren L blue

charizma-clasic
Close

Charisma Classic Set

UDS-E-LED
Close

УЛТРАЗВУК UDS E LED

diaswiss5
Close

FG Дијамантски борер (за заоблена стапалка)

Set
Close

Photo mirror Kit PROFESSIONAL

charizma-topez-set
Close

Charisma Topaz Set

diverso
Close

Стоматолошки унит апарат – DIVERSO

gutaperka-f-f3
Close

Gutaperka F-F3

diaswiss6
Close

FG Дијамантски борер (за тангенцијална препарација-долг)

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
k5
Close

K5 CAD/CAM систем

multileayer
Close

3D Multilayer A1, A2, B1

kada
Close

ASIGA кадичка за материјали 1l

true-smile
Close

Exocad – True SMILE

DentaTOOTH-N1
Close

DentaTOOTH – A1

modul-implanti
Close

Exocad – Модул за импланти

perl
Close

Цирконија блок 98` (Nacera Pearl)

DentaBASE-N
Close

DentaBASE

asiga-PRO-HD
Close

ASIGA PRO 4K 65

-14%
medit1
Close

Medit i500

ХИРУРШКИ КОНЦИ