Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
mikrozid
Close

Mikrozid® AF liquid – брза дезинфекција на површини

хируршка-пресрилка-У
Close

Адхезивна стерилна хируршка компреса со отвор U

wall
Close

Ѕиден метален држач за шише од 1L – дополнителна опрема

maramici
Close

Мikrozid® sensitive wipes – брза дезинфекција на површини

dentro-sensitive
Close

DENTIRO Micro 2l

pepermint
Close

King – Пеперминт латекс ракавици

kondomi
Close

Презерватив за ХЕЛИО ЛАМПИ

-16%
za-cevli
Close

Galoche автоматски вметнувач на ленти, хируршка заштита за чевли

obicni
Close

Ракавици ЛАТЕКС

sm2
Close

SM 2 Universal wall dispenser (1L/500ml) – дополнителна опрема

DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

iled
Close

iLed

diaswiss9
Close

FG Карбиден борер за сечење метал

filtek-set
Close

Filtek Set

diaswiss7
Close

FG Дијамантски борер (за тангенцијална препарација)

jacobi2
Close

Челично огледало

filtek-refil
Close

Filtek Refil

filtek-bond
Close

3M Single Bond Universal

correctaS
Close

Стоматолошки унит апарат – CORRECTA S

epica
Close

Стоматолошки унит апарат – EPICA

diaswiss3
Close

FG Дијамантски борер (заоблена стапалка)

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
model
Close

РАБОТНИ МОДЕЛИ (Freeprint® model )

modeli
Close

Exocad – Модул за модели

pmmaa
Close

ФЛЕКСИ PMMA БЛОКОВИ B1, A1, A2, clear

DentaTOOTH-N
Close

DentaTOOTH – A2

vosok
Close

ВОСОК БЛОКОВИ A1, A2

q3
Close

Цирконија блок 98` (Nacera Pearl Q3)

k5+
Close

K5+ CAD/CAM систем

perl
Close

Цирконија блок 98` (Nacera Pearl)

modul-implanti
Close

Exocad – Модул за импланти

splinovi
Close

Exocad – Модул за сплинтови

ХИРУРШКИ КОНЦИ