Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
wall
Close

Ѕиден метален држач за шише од 1L – дополнителна опрема

сензотекс-рвг
Close

Sensotex презерватив за рвг сензор

-16%
za-cevli
Close

Galoche автоматски вметнувач на ленти, хируршка заштита за чевли

primsept
Close

Primasept® med – миење и дезинфекција на раце

kondomi
Close

Презерватив за ХЕЛИО ЛАМПИ

sterile
Close

Стерилни латекс ракавици

latekc
Close

KING латекс ракавици

nitro
Close

Ракавици NITRIL

стерилен-најлон-за-насадник
Close

Стерилна прекривка со адхезивна лента

Ролни-за-стерилизација
Close

Ролна за стерилизација

DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

endo-radar
Close

ENDO RADAR

iled
Close

iLed

relyx
Close

Relyx U200

diaswiss1
Close

FG Дијамантски борер (топчест)

diapex
Close

DiaPex

epica
Разгледај ја листата на желби
Close

Стоматолошки унит апарат – EPICA

diaswiss11
Close

RA хируршки карбидни фрези

b
Close

LED ЛАМБА B

diaproseal
Close

DiaProseal

aktivator
Close

Активатор

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
q3
Close

Цирконија блок 98` (Nacera Pearl Q3)

asiga-PRO-HD
Close

ASIGA PRO 4K 65

shel
Close

Цирконија блок 98` (Nacera Shell)

perl
Close

Цирконија блок 98` (Nacera Pearl)

model
Close

РАБОТНИ МОДЕЛИ (Freeprint® model )

DentaMODEL-N
Close

DentaMODEL

kada
Close

ASIGA кадичка за материјали 1l

frezi-za-vosok-0.6mm
Close

Фрези за восок и PMMA

DentaCAST-H
Close

DentaCAST

splinovi
Close

Exocad – Модул за сплинтови

ХИРУРШКИ КОНЦИ