Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
mikrozid
Close

Mikrozid® AF liquid – брза дезинфекција на површини

nitril
Close

King – нитрилни ракавици

doz
Close

Дозер пумпа за шише од 1L – дополнителна опрема

ртг-презервативи-бајт
Close

Презерватив за ортопантомограф

хируршка-пресрилка-У
Close

Адхезивна стерилна хируршка компреса со отвор U

mikrozid-l
Close

Мikrozid® sensitive liquid – брза дезинфекција на површини

obicni
Close

Ракавици ЛАТЕКС

sensiva
Close

Sensiva® wash losion – миење на раце

sm2
Close

SM 2 Universal wall dispenser (1L/500ml) – дополнителна опрема

DENTIRO-Wipes-Box-Refill
Close

DENTIRO Wipes Box

DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

endo-radar
Close

ENDO RADAR

-22%
2
Close

LITETOUCH Er:YAG Laser-in-Handpiece

charizma-guma
Close

Charisma Gluma

xantopen1
Close

Xantopren L blue

iled
Close

iLed

variotime-putty
Close

Variotime Putty

diaswiss8
Close

FG Дијамантски борер (оклузален)

UDS-E-LED
Close

УЛТРАЗВУК UDS E LED

diaproseal
Close

DiaProseal

etemp
Close

E-Temp

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
asiga
Close

ASIGA MAX UV DLP

ht
Close

Zirconia HT/SHT

vosok
Close

ВОСОК БЛОКОВИ A1, A2

q3
Close

Цирконија блок 98` (Nacera Pearl Q3)

pmmaa
Close

ФЛЕКСИ PMMA БЛОКОВИ B1, A1, A2, clear

DentaTOOTH-N1
Close

DentaTOOTH – A1

DentaBASE-N
Close

DentaBASE

DentaIBT-N
Close

DentaIBT

osnoven
Close

Exocad – Софтвер за CAD дизајн (Основен пакет)

kada
Close

ASIGA кадичка за материјали 1l

ХИРУРШКИ КОНЦИ