Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
nitril
Close

Нитрилни ракавици без талк – сини

хируршка-пресрилка-O
Close

Стерилна хируршка компреса

-16%
za-cevli
Close

Galoche автоматски вметнувач на ленти, хируршка заштита за чевли

obicni
Close

Ракавици ЛАТЕКС

32.f0100
Close

Сет за иригација за физиодиспензер – implantmed wH

30.u0002-334
Close

Tublex заштита на аспираторно црево

wall
Close

Ѕиден метален држач за шише од 1L – дополнителна опрема

тролеј-престилка
Close

Стерилна хируршка компреса за тролеј масичка

заштитни-наочари-сет
Close

Заштитни наочари со држач за еднократна употреба

sm2
Close

SM 2 Universal wall dispenser (1L/500ml) – дополнителна опрема

DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

xantopen1
Close

Xantopren L blue

protemp
Close

Protemp 4

DiaPrep
Close

DiaPrep

b
Close

LED ЛАМБА B

iled
Close

iLed

aktivator
Close

Активатор

diaswiss7
Close

FG Дијамантски борер (за тангенцијална препарација)

diaswiss9
Close

FG Карбиден борер за сечење метал

charizma-flow-refli
Close

Charisma Flow Refill

gutaperka-f-f3
Close

Gutaperka F-F3

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
DentaTOOTH-N1
Close

DentaTOOTH – A1

t-500
Close

Medit T 500

osnoven
Close

Exocad – Софтвер за CAD дизајн (Основен пакет)

freza-cirkonija-0.6mm
Close

Фрези за цирконија

pmmaa
Close

ФЛЕКСИ PMMA БЛОКОВИ B1, A1, A2, clear

denture
Close

ТОТАЛНИ И ПАРЦИЈАЛНИ ПРОТЕЗИ (Freeprint® denture)

kada
Close

ASIGA кадичка за материјали 1l

t-300
Close

Medit T 300

true-smile
Close

Exocad – True SMILE

zn
Close

Nacera Shine Zr

ХИРУРШКИ КОНЦИ