Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
rotastep
Close

Rotasept® – дезинфекција на медицинска опрема и инструменти

teratrin
Close

Terralin® protect 0,25% раствор – дезинфекција на површини

30.z0010-336-prezervativi
Close

Презервативи за насадни инструменти

dentro-sensitive
Close

DENTIRO Micro 2l

doz
Close

Дозер пумпа за шише од 1L – дополнителна опрема

pepermint
Close

Пеперминт латекс ракавици со талк – зелени

rolna
Close

Резервнa ролна за Galoche

esteman
Close

Esemtan® wash losion – миење на раце

sterile
Close

Стерилни латекс ракавици

omnia
Close

Адхезивна стерилна хируршка компреса со еднострано лепење

DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

correctaS
Close

Стоматолошки унит апарат – CORRECTA S

ortho
Close

Стоматолошки унит апарат – ORTHO

diaswiss3
Close

FG Дијамантски борер (заоблена стапалка)

variotime-d
Close

Variotime Dynamix 2x380ml

diverso
Close

Стоматолошки унит апарат – DIVERSO

relyx
Close

Relyx U200

diaswiss11
Close

RA хируршки карбидни фрези

etemp
Close

E-Temp

iled
Close

iLed

diaswiss2
Close

FG Дијамантски борер (оклузален)

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
t-500
Close

Medit T 500

DentaBASE-N
Close

DentaBASE

t-300
Close

Medit T 300

q3
Close

Цирконија блок 98` (Nacera Pearl Q3)

multileayer
Close

3D Multilayer A1, A2, B1

DentaCAST-H
Close

DentaCAST

kada
Close

ASIGA кадичка за материјали 1l

-14%
medit1
Close

Medit i500

k5+
Close

K5+ CAD/CAM систем

DentaCLEAR-N
Close

DentaCLEAR

ХИРУРШКИ КОНЦИ