Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
32.f6565-147
Close

Omniasurg хирурушка канила

заштитни-наочари-сет
Close

Заштитни наочари со држач за еднократна употреба

astimeticobicen
Close

Aspirmatic® – дезинфекција на медицинска опрема и инструменти

bela
Close

Латекс ракавици бели

тролеј-престилка
Close

Стерилна хируршка компреса за тролеј масичка

mikrozid
Close

Mikrozid® AF liquid – брза дезинфекција на површини

Ролни-за-стерилизација
Close

Ролна за стерилизација

30.z0010-336-prezervativi
Close

Презервативи за насадни инструменти

30.z0131-341-prezervativi
Close

Омнитекс C

ртг-презервативи-бајт
Close

Презерватив за ортопантомограф

DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

gold
Close

APEX LOCATOR GOLD 98%

DiaPrep
Close

DiaPrep

ketac-molar
Close

Ketac Molar

charizma-diamond-refli
Close

Charisma Diamond Refill

b
Close

LED ЛАМБА B

variotime-putty
Close

Variotime Putty

charizma-guma
Close

Charisma Gluma

relyx
Close

Relyx U200

diversoS
Close

Стоматолошки унит апарат – DIVERSO S

diverso
Close

Стоматолошки унит апарат – DIVERSO

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
t-300
Close

Medit T 300

DentaIBT-N
Close

DentaIBT

-14%
medit1
Close

Medit i500

t-500
Close

Medit T 500

vosok
Close

ВОСОК БЛОКОВИ A1, A2

kada
Close

ASIGA кадичка за материјали 1l

DentaGUM-N
Close

DentaGUM

modul-implanti
Close

Exocad – Модул за импланти

blue
Close

Nacera Blue X

artikulator
Close

Exocad – Виртуелен артикулатор

ХИРУРШКИ КОНЦИ