Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
Sold out
obicni
Close

Ракавици ЛАТЕКС

sprej
Close

Спреј пумпа за шише од 1L – дополнителна опрема

ekosalforte
Close

ECOSAL forte – 500 ml

tph
Close

TPH® protect (100% conc.)

тролеј-престилка
Close

Стерилна хируршка компреса за тролеј масичка

omnia
Close

Стерилна хируршка комреса права без отвор – 100х150cm

sm2
Close

SM 2 Universal wall dispenser (1L/500ml) – дополнителна опрема

Sold out
виндзор
Close

Visual штитник за лице

32.f6565-147
Close

Omniasurg хирурушка канила

maramici
Close

Мikrozid® AF sensitive wipes – брза дезинфекција на површини

DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

variotime-slow
Close

Variotime Flow

correcta
Close

Стоматолошки унит апарат – CORRECTA

xantopen
Close

Xantopren mucosa

diverso
Close

Стоматолошки унит апарат – DIVERSO

diaswiss9
Close

FG Карбиден борер за сечење метал

epica
Close

Стоматолошки унит апарат – EPICA

relyx
Close

Relyx U200

diaswiss6
Close

FG Дијамантски борер (за тангенцијална препарација-долг)

charizma-flow-refli
Close

Charisma Flow Refill

-22%
2
Close

LITETOUCH Er:YAG Laser-in-Handpiece

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
DentaTOOTH-N
Close

DentaTOOTH – A2

gingiva
Close

ГИНГИВАЛНА МАСКА (Freeprint® gingiva)

DentaTOOTH-N1
Close

DentaTOOTH – A1

splin
Close

ХИРУРШКИ СПЛИНТОВИ (Freeprint® splint )

denture
Close

ТОТАЛНИ И ПАРЦИЈАЛНИ ПРОТЕЗИ (Freeprint® denture)

DentaFLEX-N
Close

DentaFLEX

frezi-za-kobalt-0.6mm
Close

Фрези за кобалт-хром/титаниум

osnoven
Close

Exocad – Софтвер за CAD дизајн (Основен пакет)

modul-implanti
Close

Exocad – Модул за импланти

ht
Close

Zirconia HT/SHT

ХИРУРШКИ КОНЦИ