Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
ff
Close

Gigasept® FF new (100% conc.)

sm2
Close

SM 2 Universal wall dispenser (1L/500ml) – дополнителна опрема

sensiva
Close

Sensiva® wash losion – миење на раце

doz
Close

Дозер пумпа за шише од 1L – дополнителна опрема

Sold out
alkasept-float
Close

ALKASEPT – Foam

32.f6565-147
Close

Omniasurg хирурушка канила

Sold out
obicni
Close

Ракавици ЛАТЕКС

32.f0100
Close

Сет за иригација за физиодиспензер – implantmed wH

Sold out
pepermint
Close

King – Пеперминт латекс ракавици

Sold out
nitril
Close

King – нитрилни ракавици

DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

diaswiss11
Close

RA хируршки карбидни фрези

xantopen1
Close

Xantopren L blue

jacobi1
Close

Photo mirror Kit ECONOMY

otposil
Close

Optosil

ortho
Close

Стоматолошки унит апарат – ORTHO

artinibsa
Close

ARTINIBSA 4% со адреналин

charizma-topez-set
Close

Charisma Topaz Set

diaswiss9
Close

FG Карбиден борер за сечење метал

b
Close

LED ЛАМБА B

gold
Close

APEX LOCATOR GOLD 98%

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
osnoven
Close

Exocad – Софтвер за CAD дизајн (Основен пакет)

n4
Close

N4 CAD/CAM систем

DentaBASE-N
Close

DentaBASE

shel
Close

Цирконија блок 98` (Nacera Shell)

k4
Close

K4 CAD/CAM систем

privremeni
Close

Exocad – Модул за привремени заби

k5
Close

K5 CAD/CAM систем

DentaTOOTH-N1
Close

DentaTOOTH – A1

DentaTOOTH-N2
Close

DentaTOOTH – A3

privremeni
Close

ПРИВРЕМЕНИ КОРОНКИ И МОСТОВИ (А1, А2, А3) (Freeprint® temp)

ХИРУРШКИ КОНЦИ