Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
doz
Close

Дозер пумпа за шише од 1L – дополнителна опрема

заштитни-наочари-сет
Close

Заштитни наочари со држач за еднократна употреба

универзална-прекривка-за-опрема
Close

Заштитни компреси за стол

Sold out
виндзор
Close

Visual штитник за лице

тролеј-престилка
Close

Стерилна хируршка компреса за тролеј масичка

rolna
Close

Резервнa ролна за Galoche

kondomi
Close

Презерватив за ХЕЛИО ЛАМПИ

30.u0002-334
Close

Tublex заштита на аспираторно црево

orocid-multisept-plus
Close

Orocid Multisept Plus

omnia
Close

Адхезивна стерилна хируршка компреса со еднострано лепење

DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

charizma-flow-refli
Close

Charisma Flow Refill

filtek-bond
Close

3M Single Bond Universal

UDS-E-LED
Close

УЛТРАЗВУК UDS E LED

variotime-slow
Close

Variotime Flow

diaproseal
Close

DiaProseal

relyx
Close

Relyx U200

diversoS
Close

Стоматолошки унит апарат – DIVERSO S

correcta
Close

Стоматолошки унит апарат – CORRECTA

variotime-d
Close

Variotime Dynamix 2x380ml

protemp
Close

Protemp 4

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
DentaCAST-H
Close

DentaCAST

cad
Close

Cad Cam Disk Blank – wax

DentaBASE-N
Close

DentaBASE

k5
Close

K5 CAD/CAM систем

-14%
medit1
Close

Medit i500

orto
Close

ОРТОДОНСКИ РЕТЕЈНЕР (Freeprint® ortho)

multileayer
Close

3D Multilayer A1, A2, B1

blue
Close

Nacera Blue X

k4
Close

K4 CAD/CAM систем

osnoven
Close

Exocad – Софтвер за CAD дизајн (Основен пакет)

ХИРУРШКИ КОНЦИ