Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
сензотекс-рвг
Close

Sensotex презерватив за рвг сензор

doser
Close

Дозер 20ml. за канистер од 5L/10L – дополнителна опрема

dentro-sensitive
Close

DENTIRO Sensitive 5l

хируршка-пресрилка-O
Close

Стерилна хируршка компреса

omnia
Close

Адхезивна стерилна хируршка компреса со еднострано лепење

Desderman®-pure
Close

Desderman® pure – дезинфекција на раце

Desderman®-pure-gel
Close

Desderman® pure gel – дезинфекција на раце

sterile
Close

Стерилни латекс ракавици

mikrozid
Close

Mikrozid® AF liquid – брза дезинфекција на површини

sprej
Close

Спреј пумпа за шише од 1L – дополнителна опрема

DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

b
Close

LED ЛАМБА B

diaswiss1
Close

FG Дијамантски борер (топчест)

jacobi1
Close

Photo mirror Kit ECONOMY

diverso
Close

Стоматолошки унит апарат – DIVERSO

diapex
Close

DiaPex

charizma-guma
Close

Charisma Gluma

relyx
Close

Relyx U200

artinibsa
Close

ARTINIBSA 4% со адреналин

charizma-topez-refli
Close

Charisma Topaz Refill

diaswiss5
Close

FG Дијамантски борер (за заоблена стапалка)

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
perl
Close

Цирконија блок 98` (Nacera Pearl)

ht
Close

Zirconia HT/SHT

-14%
medit1
Close

Medit i500

DentaCLEAR-N
Close

DentaCLEAR

splinovi
Close

Exocad – Модул за сплинтови

DentaBASE-N
Close

DentaBASE

DentaIBT-N
Close

DentaIBT

shel
Close

Цирконија блок 98` (Nacera Shell)

artikulator
Close

Exocad – Виртуелен артикулатор

r5
Close

R5 CAD/CAM систем

ХИРУРШКИ КОНЦИ