Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
maramici1
Close

Мikrozid® AF jumbo wipes – брза дезинфекција на површини

maramici
Close

Мikrozid® AF sensitive wipes – брза дезинфекција на површини

hirurska
Close

Хируршки организер за физиодиспензер и пиезо апарат

Ролни-за-стерилизација
Close

Ролна за стерилизација

Sold out
alkasept-float
Close

ALKASEPT – Foam

kondomi
Close

Презерватив за ХЕЛИО ЛАМПИ

dezental0-2
Close

DEZINTAL 0,2% – 1000 ml

tph
Close

TPH® protect (100% conc.)

ekosal10
Close

ECOSAL 10% – 1000 ml

rolna
Close

Резервнa ролна за Galoche

DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

diaswiss4
Close

FG Дијамантски борер (тангенцијална препарација-краток)

UDS-E-LED
Close

УЛТРАЗВУК UDS E LED

diaswiss8
Close

FG Дијамантски борер (оклузален)

correcta
Close

Стоматолошки унит апарат – CORRECTA

diaswiss9
Close

FG Карбиден борер за сечење метал

filtek-refil
Close

Filtek Refil

diaswiss1
Close

FG Дијамантски борер (топчест)

ketac-molar
Close

Ketac Molar

diaswiss3
Close

FG Дијамантски борер (заоблена стапалка)

variotime-slow
Close

Variotime Flow

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
PMMA
Close

PMMA БЛОКОВИ A1, A2

privremeni
Close

ПРИВРЕМЕНИ КОРОНКИ И МОСТОВИ (А1, А2, А3) (Freeprint® temp)

frezi-za-vosok-0.6mm
Close

Фрези за восок и PMMA

splin
Close

ХИРУРШКИ СПЛИНТОВИ (Freeprint® splint )

DentaBASE-N
Close

DentaBASE

vosok
Close

ВОСОК БЛОКОВИ A1, A2

t-500
Close

Medit T 500

pmmaa
Close

ФЛЕКСИ PMMA БЛОКОВИ B1, A1, A2, clear

frezi-za-литиум-0.6мм
Close

Фрези за литиум дисиликат

frezi-za-kobalt-0.6mm
Close

Фрези за кобалт-хром/титаниум

ХИРУРШКИ КОНЦИ