Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
gigazyme
Close

Gigazyme® (100% conc.)

840 ден
универзална-прекривка-за-опрема
Close

Заштитни компреси за стол

500 ден
Sold out
nitro
Close

Ракавици NITRIL

340 ден660 ден
Sold out
latekc
Close

KING латекс ракавици

200 ден240 ден
5905090
Close

Заштитен визир VIZOR

149 ден
hirurska
Close

Хируршки организер за физиодиспензер и пиезо апарат

92,250 ден
tph
Close

TPH® protect (100% conc.)

960 ден
30.z0010-336-prezervativi
Close

Презервативи за насадни инструменти

3,000 ден
тролеј-престилка
Close

Стерилна хируршка компреса за тролеј масичка

8,300 ден
Sold out
alkasept-float
Close

ALKASEPT – Foam

195 ден340 ден
DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

charizma-topez-refli
Close

Charisma Topaz Refill

1,867 ден
variotime-d
Close

Variotime Dynamix 2x380ml

2,712 ден
charizma-flow-refli
Close

Charisma Flow Refill

952 ден
DiaPrep
Close

DiaPrep

1,324 ден
filtek-set
Close

Filtek Set

10,848 ден
diaswiss1
Close

FG Дијамантски борер (топчест)

1,200 ден
artinibsa
Close

ARTINIBSA 4% со адреналин

1,430 ден
diaproseal
Close

DiaProseal

1,515 ден
diaswiss2
Close

FG Дијамантски борер (оклузален)

2,400 ден
UDS-E-LED
Close

УЛТРАЗВУК UDS E LED

22,500 ден

На попуст

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
kada
Close

ASIGA кадичка за материјали 1l

5,300 ден
k4
Close

K4 CAD/CAM систем

1,238,000 ден
blue
Close

Nacera Blue X

11,070 ден
multi1
Close

Multilayer® Hollywood White

14,145 ден
asiga-PRO-HD
Close

ASIGA PRO 4K 65

1,360,000 ден
shel
Close

Цирконија блок 98` (Nacera Shell)

7,380 ден11,070 ден
gingiva
Close

ГИНГИВАЛНА МАСКА (Freeprint® gingiva)

27,675 ден
splin
Close

ХИРУРШКИ СПЛИНТОВИ (Freeprint® splint )

27,675 ден
DentaCLEAR-N
Close

DentaCLEAR

10,765 ден
k5
Close

K5 CAD/CAM систем

1,732,000 ден

ХИРУРШКИ КОНЦИ