Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
kondomi
Close

Презерватив за ХЕЛИО ЛАМПИ

30.u0002-334
Close

Tublex заштита на аспираторно црево

orocid-multisept-plus
Close

Orocid Multisept Plus

astimetic
Close

Aspirmatic® cleaner – дезинфекција на медицинска опрема и инструменти

сензотекс-рвг
Close

Sensotex презерватив за рвг сензор

-16%
za-cevli
Close

Galoche автоматски вметнувач на ленти, хируршка заштита за чевли

maramici
Close

Мikrozid® sensitive wipes – брза дезинфекција на површини

стерилен-најлон-за-насадник
Close

Стерилна прекривка со адхезивна лента

dentro-sensitive
Close

DENTIRO Micro 2l

хируршка-пресрилка-O
Close

Стерилна хируршка компреса

DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

charizma-topez-refli
Close

Charisma Topaz Refill

diaswiss4
Close

FG Дијамантски борер (тангенцијална препарација-краток)

iled
Close

iLed

diaswiss2
Close

FG Дијамантски борер (оклузален)

-22%
2
Close

LITETOUCH Er:YAG Laser-in-Handpiece

jacobi2
Close

Челично огледало

epica
Close

Стоматолошки унит апарат – EPICA

filtek-refil
Close

Filtek Refil

artinibsa
Close

ARTINIBSA 4% со адреналин

diaproseal
Close

DiaProseal

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
n4
Close

N4 CAD/CAM систем

DentaCAST-H
Close

DentaCAST

DentaCLEAR-N
Close

DentaCLEAR

modeli
Close

Exocad – Модул за модели

DentaTOOTH-N
Close

DentaTOOTH – A2

gingiva
Close

ГИНГИВАЛНА МАСКА (Freeprint® gingiva)

DentaMODEL-N
Close

DentaMODEL

vosok
Close

ВОСОК БЛОКОВИ A1, A2

perl
Close

Цирконија блок 98` (Nacera Pearl)

boi
Close

Бои за фарбање цирконија

ХИРУРШКИ КОНЦИ