Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
dentro-sensitive
Close

DENTIRO Sensitive 5l

32.f6565-147
Close

Omniasurg хирурушка канила

wall
Close

Ѕиден метален држач за шише од 1L – дополнителна опрема

astimeticobicen
Close

Aspirmatic® – дезинфекција на медицинска опрема и инструменти

хируршка-пресрилка-O
Close

Стерилна хируршка компреса

nitro
Close

Ракавици NITRIL

wall
Close

Ѕиден пластичен држач за шише од 1L – дополнителна опрема

Desderman®-pure-gel
Close

Desderman® pure gel – дезинфекција на раце

nitril
Close

King – нитрилни ракавици

maramici1
Close

Мikrozid® AF jumbo wipes – брза дезинфекција на површини

DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

diaswiss1
Close

FG Дијамантски борер (топчест)

xantopen1
Close

Xantopren L blue

charizma-flow-refli
Close

Charisma Flow Refill

Set
Close

Photo mirror Kit PROFESSIONAL

diverso
Close

Стоматолошки унит апарат – DIVERSO

ortho
Close

Стоматолошки унит апарат – ORTHO

artinibsa
Close

ARTINIBSA 4% со адреналин

protemp
Close

Protemp 4

diaswiss5
Close

FG Дијамантски борер (за заоблена стапалка)

charizma-guma
Close

Charisma Gluma

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
barovi
Close

Exocad – Модул за барови

DentaCLEAR-N
Close

DentaCLEAR

privremeni
Close

Exocad – Модул за привремени заби

r5
Close

R5 CAD/CAM систем

shel
Close

Цирконија блок 98` (Nacera Shell)

DentaFLEX-N
Close

DentaFLEX

DentaTOOTH-N1
Close

DentaTOOTH – A1

multileayer
Close

3D Multilayer A1, A2, B1

zn
Close

Nacera Shine Zr

model
Close

РАБОТНИ МОДЕЛИ (Freeprint® model )

ХИРУРШКИ КОНЦИ