Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
5905090
Close

Заштитен визир VIZOR

стерилен-најлон-за-насадник
Close

Стерилна прекривка со адхезивна лента

tph
Close

TPH® protect (100% conc.)

Sold out
виндзор
Close

Visual штитник за лице

maramici1
Close

Мikrozid® AF jumbo wipes – брза дезинфекција на површини

-20%
vizir1
Close

ВИЗИРИ за заштита на лице

dezental0-2
Close

DEZINTAL 0,2% – 1000 ml

тролеј-престилка
Close

Стерилна хируршка компреса за тролеј масичка

wall
Close

Ѕиден пластичен држач за шише од 1L – дополнителна опрема

Sold out
obicni
Close

Ракавици ЛАТЕКС

DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

diaswiss6
Close

FG Дијамантски борер (за тангенцијална препарација-долг)

UDS-E-LED
Close

УЛТРАЗВУК UDS E LED

Set
Close

Photo mirror Kit PROFESSIONAL

-22%
2
Close

LITETOUCH Er:YAG Laser-in-Handpiece

aktivator
Close

Активатор

filtek-set
Close

Filtek Set

charizma-topez-set
Close

Charisma Topaz Set

charizma-guma
Close

Charisma Gluma

gold
Close

APEX LOCATOR GOLD 98%

variotime-d
Close

Variotime Dynamix 2x380ml

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
zn
Close

Nacera Shine Zr

true-smile
Close

Exocad – True SMILE

osnoven
Close

Exocad – Софтвер за CAD дизајн (Основен пакет)

DentaTOOTH-N2
Close

DentaTOOTH – A3

n4
Close

N4 CAD/CAM систем

privremeni
Close

Exocad – Модул за привремени заби

DentaCLEAR-N
Close

DentaCLEAR

modul-implanti
Close

Exocad – Модул за импланти

DentaTOOTH-N
Close

DentaTOOTH – A2

frezi-za-vosok-0.6mm
Close

Фрези за восок и PMMA

ХИРУРШКИ КОНЦИ