ПРАТЕТЕ НИ ПОРАКА?

КОНТАКТИ

link

Телефон: 071 265 100
Email: info@dentalshop.mk

free

Бесплатна достава за нарачки над 6.000 денари

time

Работно време
пон-пет: 08-17 ч.

home

Адреса: 23 Октомври 18а лок. 9, 1 000 Скопје

favicon

Офицер за заштита на лични податоци

Марјан Делевски

Телефон: 071 385 173
Email: marjan@dentalshop.mk