Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
тролеј-престилка
Close

Стерилна хируршка компреса за тролеј масичка

rolna
Close

Резервнa ролна за Galoche

hirurska
Close

Хируршки организер за физиодиспензер и пиезо апарат

сензотекс-рвг
Close

Sensotex презерватив за рвг сензор

dentro-sensitive
Close

DENTIRO Micro 2l

стерилен-најлон-за-насадник
Close

Стерилна прекривка со адхезивна лента

maramici1
Close

Мikrozid® AF jumbo wipes – брза дезинфекција на површини

doz
Close

Дозер пумпа за шише од 1L – дополнителна опрема

mikrozid-l
Close

Мikrozid® sensitive liquid – брза дезинфекција на површини

nitro
Close

Ракавици NITRIL

DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

charizma-clasic
Close

Charisma Classic Set

diaswiss5
Close

FG Дијамантски борер (за заоблена стапалка)

diverso
Close

Стоматолошки унит апарат – DIVERSO

diaswiss1
Close

FG Дијамантски борер (топчест)

variotime-putty
Close

Variotime Putty

filtek-bond
Close

3M Single Bond Universal

diaproseal
Close

DiaProseal

diaswiss11
Close

RA хируршки карбидни фрези

diaswiss8
Close

FG Дијамантски борер (оклузален)

xantopen1
Close

Xantopren L blue

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
k5
Close

K5 CAD/CAM систем

zn
Close

Nacera Shine Zr

t-300
Close

Medit T 300

barovi
Close

Exocad – Модул за барови

pmmaa
Close

ФЛЕКСИ PMMA БЛОКОВИ B1, A1, A2, clear

gingiva
Close

ГИНГИВАЛНА МАСКА (Freeprint® gingiva)

artikulator
Close

Exocad – Виртуелен артикулатор

t-500
Close

Medit T 500

DentaTOOTH-N2
Close

DentaTOOTH – A3

DentaTOOTH-N1
Close

DentaTOOTH – A1

ХИРУРШКИ КОНЦИ