Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
maramici1
Close

Мikrozid® AF jumbo wipes – брза дезинфекција на површини

-16%
za-cevli
Close

Galoche автоматски вметнувач на ленти, хируршка заштита за чевли

32.f0100
Close

Сет за иригација за физиодиспензер – implantmed wH

doser
Close

Дозер 20ml. за канистер од 5L/10L – дополнителна опрема

kondomi
Close

Презерватив за ХЕЛИО ЛАМПИ

хируршка-пресрилка-У
Close

Стерилна хируршка комреса U облик – 75х90cm

универзална-прекривка-за-опрема
Close

Заштитни компреси за стол

30.u0002-334
Close

Tublex заштита на аспираторно црево

nitril
Close

Нитрилни ракавици без талк – сини

sm2
Close

SM 2 Universal wall dispenser (1L/500ml) – дополнителна опрема

DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

diverso
Close

Стоматолошки унит апарат – DIVERSO

diaswiss7
Close

FG Дијамантски борер (за тангенцијална препарација)

knizni
Close

Книжни шилци асортиман 15-40

aktivator
Close

Активатор

diaswiss1
Close

FG Дијамантски борер (топчест)

protemp
Close

Protemp 4

gold
Close

APEX LOCATOR GOLD 98%

iled
Close

iLed

diaswiss10
Close

RA гумички за полирање на композит

UDS-E-LED
Close

УЛТРАЗВУК UDS E LED

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
DentaGUM-N
Close

DentaGUM

n4
Close

N4 CAD/CAM систем

vosok
Close

ВОСОК БЛОКОВИ A1, A2

shel
Close

Цирконија блок 98` (Nacera Shell)

DentaTOOTH-N2
Разгледај ја листата на желби
Close

DentaTOOTH – A3

true-smile
Close

Exocad – True SMILE

DentaCLEAR-N
Close

DentaCLEAR

splinovi
Close

Exocad – Модул за сплинтови

multi1
Close

Multilayer® Hollywood White

perl
Close

Цирконија блок 98` (Nacera Pearl)

ХИРУРШКИ КОНЦИ