Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
сензотекс-рвг
Close

Sensotex презерватив за рвг сензор

стерилен-најлон-за-насадник
Close

Стерилна прекривка со адхезивна лента

30.u0002-334
Close

Tublex заштита на аспираторно црево

dezental5
Close

DEZINTAL EXTRA – 1000 ml

30.z0131-341-prezervativi
Close

Омнитекс C

Sold out
alkades-sprej
Close

ALKADEZ – SPRAY MD

Desderman®-pure-gel
Close

Desderman® pure gel – дезинфекција на раце

5905090
Close

Заштитен визир VIZOR

doser
Close

Дозер 20ml. за канистер од 5L/10L – дополнителна опрема

teratrin
Close

Terralin® protect (100% conc.) – дезинфекција на површини

DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

gutaperka-f-f3
Close

Gutaperka F-F3

Set
Close

Photo mirror Kit PROFESSIONAL

diaswiss4
Close

FG Дијамантски борер (тангенцијална препарација-краток)

correcta
Close

Стоматолошки унит апарат – CORRECTA

charizma-diamond-refli
Close

Charisma Diamond Refill

diaswiss3
Close

FG Дијамантски борер (заоблена стапалка)

diaswiss5
Close

FG Дијамантски борер (за заоблена стапалка)

b
Close

LED ЛАМБА B

endo-radar
Close

ENDO RADAR

diaswiss2
Close

FG Дијамантски борер (оклузален)

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
modul-implanti
Close

Exocad – Модул за импланти

t-500
Close

Medit T 500

frezi-za-vosok-0.6mm
Close

Фрези за восок и PMMA

DentaTOOTH-N
Close

DentaTOOTH – A2

DentaMODEL-N
Close

DentaMODEL

PMMA
Close

PMMA БЛОКОВИ A1, A2

t-300
Close

Medit T 300

blue
Close

Nacera Blue X

cad
Close

Cad Cam Disk Blank – wax

frezi-za-kobalt-0.6mm
Close

Фрези за кобалт-хром/титаниум

ХИРУРШКИ КОНЦИ