Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
doz
Close

Дозер пумпа за шише од 1L – дополнителна опрема

mikrozid-l
Close

Мikrozid® sensitive liquid – брза дезинфекција на површини

хируршка-пресрилка-O
Close

Стерилна хируршка комреса права 100х150cm со отвор 6х9cm

Sold out
alkades-sprej
Close

ALKADEZ – SPRAY MD

-16%
za-cevli
Close

Galoche автоматски вметнувач на ленти, хируршка заштита за чевли

hirurska
Close

Хируршки организер за физиодиспензер и пиезо апарат

sm2
Close

SM 2 Universal wall dispenser (1L/500ml) – дополнителна опрема

-20%
vizir1
Close

ВИЗИРИ за заштита на лице

paa
Close

Gigasept® PAA

dezental0-2
Close

DEZINTAL 0,2% – 1000 ml

DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

artinibsa
Close

ARTINIBSA 4% со адреналин

charizma-guma
Close

Charisma Gluma

ortho
Close

Стоматолошки унит апарат – ORTHO

charizma-diamond-set
Close

Charisma Diamond Set

endo-radar
Close

ENDO RADAR

b
Close

LED ЛАМБА B

diaswiss6
Close

FG Дијамантски борер (за тангенцијална препарација-долг)

ketac-cem
Close

Ketac Cem

charizma-flow-refli
Close

Charisma Flow Refill

diverso
Close

Стоматолошки унит апарат – DIVERSO

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
zn
Close

Nacera Shine Zr

n4
Close

N4 CAD/CAM систем

DentaGUM-N
Close

DentaGUM

orto
Close

ОРТОДОНСКИ РЕТЕЈНЕР (Freeprint® ortho)

vosok
Close

ВОСОК БЛОКОВИ A1, A2

splinovi
Close

Exocad – Модул за сплинтови

freza-cirkonija-0.6mm
Close

Фрези за цирконија

-14%
medit1
Close

Medit i500

frezi-za-vosok-0.6mm
Close

Фрези за восок и PMMA

biblioteka-na-zabi
Close

Exocad – Библиотека на заби

ХИРУРШКИ КОНЦИ