Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
nitro
Close

Ракавици NITRIL

orocid-multisept-plus
Close

Orocid Multisept Plus

тролеј-престилка
Close

Стерилна хируршка компреса за тролеј масичка

30.z0010-336-prezervativi
Close

Презервативи за насадни инструменти

mikrozid
Close

Mikrozid® AF liquid – брза дезинфекција на површини

dentro-sensitive
Close

DENTIRO Sensitive 5l

rolna
Close

Резервнa ролна за Galoche

DENTIRO-Wipes-Box-Refill
Close

DENTIRO Wipes Box

Desderman®-pure
Close

Desderman® pure – дезинфекција на раце

32.f6565-147
Close

Omniasurg хирурушка канила

DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

diaswiss8
Close

FG Дијамантски борер (оклузален)

ketac-cem
Close

Ketac Cem

xantopen1
Close

Xantopren L blue

diaproseal
Close

DiaProseal

variotime-slow
Close

Variotime Flow

-22%
2
Close

LITETOUCH Er:YAG Laser-in-Handpiece

Set
Close

Photo mirror Kit PROFESSIONAL

diaswiss3
Close

FG Дијамантски борер (заоблена стапалка)

UDS-E-LED
Close

УЛТРАЗВУК UDS E LED

variotime-putty
Close

Variotime Putty

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
frezi-za-kobalt-0.6mm
Close

Фрези за кобалт-хром/титаниум

cad
Close

Cad Cam Disk Blank – wax

blue
Close

Nacera Blue X

privremeni
Close

Exocad – Модул за привремени заби

kada
Close

ASIGA кадичка за материјали 1l

PMMA
Close

PMMA БЛОКОВИ A1, A2

splinovi
Close

Exocad – Модул за сплинтови

artikulator
Close

Exocad – Виртуелен артикулатор

DentaTOOTH-N1
Close

DentaTOOTH – A1

DentaGUM-N
Close

DentaGUM

ХИРУРШКИ КОНЦИ