Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
5905090
Close

Заштитен визир VIZOR

тролеј-престилка
Close

Стерилна хируршка компреса за тролеј масичка

esteman
Close

Esemtan® wash losion – миење на раце

ff
Close

Gigasept® FF new (100% conc.)

универзална-прекривка-за-опрема
Close

Заштитни компреси за стол

dezental5
Close

DEZINTAL 5% – 1000 ml

tph
Close

TPH® protect (100% conc.)

Sold out
alkasept-glukonate
Close

ALKASEPT – Gluconate

Sold out
alkades-sprej
Close

ALKADEZ – SPRAY MD

gigazyme
Close

Gigazyme® (100% conc.)

DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

b
Close

LED ЛАМБА B

diaswiss10
Close

RA гумички за полирање на композит

charizma-topez-set
Close

Charisma Topaz Set

ortho
Close

Стоматолошки унит апарат – ORTHO

gold
Close

APEX LOCATOR GOLD 98%

diaswiss2
Close

FG Дијамантски борер (оклузален)

filtek-refil
Close

Filtek Refil

variotime-slow
Close

Variotime Flow

filtek-set
Close

Filtek Set

charizma-clasic
Close

Charisma Classic Set

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
splinovi
Close

Exocad – Модул за сплинтови

splin
Close

ХИРУРШКИ СПЛИНТОВИ (Freeprint® splint )

orto
Close

ОРТОДОНСКИ РЕТЕЈНЕР (Freeprint® ortho)

pmmaa
Close

ФЛЕКСИ PMMA БЛОКОВИ B1, A1, A2, clear

multi1
Close

Multilayer® Hollywood White

t-500
Close

Medit T 500

gingiva
Close

ГИНГИВАЛНА МАСКА (Freeprint® gingiva)

privremeni
Close

ПРИВРЕМЕНИ КОРОНКИ И МОСТОВИ (А1, А2, А3) (Freeprint® temp)

r5
Close

R5 CAD/CAM систем

boi
Close

Бои за фарбање цирконија

ХИРУРШКИ КОНЦИ