Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
Sold out
nitril
Close

King – нитрилни ракавици

kondomi
Close

Презерватив за ХЕЛИО ЛАМПИ

hirurska
Close

Хируршки организер за физиодиспензер и пиезо апарат

sprej
Close

Спреј пумпа за шише од 1L – дополнителна опрема

gigazyme
Close

Gigazyme® (100% conc.)

esteman
Close

Esemtan® wash losion – миење на раце

dezental5
Close

DEZINTAL 5% – 1000 ml

rolna
Close

Резервнa ролна за Galoche

5906422_001_210420131505
Close

Заштитна маска за еднократна употреба

Sold out
alkasept-plus
Close

ALKASEPT – Plus

DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

relyx
Close

Relyx U200

diverso
Close

Стоматолошки унит апарат – DIVERSO

variotime-putty
Close

Variotime Putty

xantopen
Close

Xantopren mucosa

diaproseal
Close

DiaProseal

iled
Close

iLed

gold
Close

APEX LOCATOR GOLD 98%

gutaperka-f-f3
Close

Gutaperka F-F3

xantopen1
Close

Xantopren L blue

charizma-clasic
Close

Charisma Classic Set

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
k5+
Close

K5+ CAD/CAM систем

frezi-za-vosok-0.6mm
Close

Фрези за восок и PMMA

splin
Close

ХИРУРШКИ СПЛИНТОВИ (Freeprint® splint )

osnoven
Close

Exocad – Софтвер за CAD дизајн (Основен пакет)

DentaGUM-N
Close

DentaGUM

frezi-za-литиум-0.6мм
Close

Фрези за литиум дисиликат

DentaMODEL-N
Close

DentaMODEL

freza-cirkonija-0.6mm
Close

Фрези за цирконија

multileayer
Close

3D Multilayer A1, A2, B1

-14%
medit1
Close

Medit i500

ХИРУРШКИ КОНЦИ