Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
Sold out
виндзор
Close

Visual штитник за лице

doz
Close

Дозер пумпа за шише од 1L – дополнителна опрема

pepermint
Close

King – Пеперминт латекс ракавици

rotastep
Close

Rotasept® – дезинфекција на медицинска опрема и инструменти

obicni
Close

Ракавици ЛАТЕКС

omnia
Close

Адхезивна стерилна хируршка компреса со еднострано лепење

dentro-sensitive
Close

DENTIRO Micro 2l

doser
Close

Дозер 20ml. за канистер од 5L/10L – дополнителна опрема

astimeticobicen
Close

Aspirmatic® – дезинфекција на медицинска опрема и инструменти

30.u0002-334
Close

Tublex заштита на аспираторно црево

DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

protemp
Close

Protemp 4

charizma-topez-set
Close

Charisma Topaz Set

epica
Close

Стоматолошки унит апарат – EPICA

charizma-guma
Close

Charisma Gluma

charizma-flow-refli
Close

Charisma Flow Refill

charizma-clasic
Close

Charisma Classic Set

diaswiss6
Close

FG Дијамантски борер (за тангенцијална препарација-долг)

diaproseal
Close

DiaProseal

diaswiss3
Close

FG Дијамантски борер (заоблена стапалка)

diverso
Close

Стоматолошки унит апарат – DIVERSO

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
pmmaa
Close

ФЛЕКСИ PMMA БЛОКОВИ B1, A1, A2, clear

osnoven
Close

Exocad – Софтвер за CAD дизајн (Основен пакет)

cad
Close

Cad Cam Disk Blank – wax

DentaCLEAR-N
Close

DentaCLEAR

true-smile
Close

Exocad – True SMILE

DentaCAST-H
Close

DentaCAST

ht
Close

Zirconia HT/SHT

DentaTOOTH-N2
Close

DentaTOOTH – A3

asiga-PRO-HD
Close

ASIGA PRO 4K 65

shel
Close

Цирконија блок 98` (Nacera Shell)

ХИРУРШКИ КОНЦИ