Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
hirurska
Close

Хируршки организер за физиодиспензер и пиезо апарат

-16%
za-cevli
Close

Galoche автоматски вметнувач на ленти, хируршка заштита за чевли

esteman
Close

Esemtan® wash losion – миење на раце

dentro-sensitive
Close

DENTIRO Micro 2l

rolna
Close

Резервнa ролна за Galoche

sterile
Close

Стерилни латекс ракавици

omnia
Close

Адхезивна стерилна хируршка компреса со еднострано лепење

Desderman®-pure-gel
Close

Desderman® pure gel – дезинфекција на раце

DENTIRO-Wipes-Box-Refill
Close

DENTIRO Wipes Box

30.z0010-336-prezervativi
Close

Презервативи за насадни инструменти

DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

charizma-diamond-set
Close

Charisma Diamond Set

-22%
2
Close

LITETOUCH Er:YAG Laser-in-Handpiece

relyx
Close

Relyx U200

xantopen1
Close

Xantopren L blue

UDS-J
Close

УЛТРАЗВУК UDS J

correcta
Close

Стоматолошки унит апарат – CORRECTA

gutaperka-f-f3
Close

Gutaperka F-F3

diaswiss5
Close

FG Дијамантски борер (за заоблена стапалка)

epica
Разгледај ја листата на желби
Close

Стоматолошки унит апарат – EPICA

iled
Close

iLed

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
multi1
Close

Multilayer® Hollywood White

freza-cirkonija-0.6mm
Close

Фрези за цирконија

frezi-za-литиум-0.6мм
Close

Фрези за литиум дисиликат

modeli
Close

Exocad – Модул за модели

vosok
Close

ВОСОК БЛОКОВИ A1, A2

splinovi
Close

Exocad – Модул за сплинтови

DentaBASE-N
Close

DentaBASE

PMMA
Close

PMMA БЛОКОВИ A1, A2

DentaFLEX-N
Close

DentaFLEX

blue
Close

Nacera Blue X

ХИРУРШКИ КОНЦИ