Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
сензотекс-рвг
Close

Sensotex презерватив за рвг сензор

omnia
Close

Стерилна хируршка комреса права без отвор – 100х150cm

esteman
Close

Esemtan® wash losion – миење на раце

bela
Close

Латекс ракавици бели

pepermint
Close

King – Пеперминт латекс ракавици

заштитни-наочари-сет
Close

Заштитни наочари со држач за еднократна употреба

doz
Close

Дозер пумпа за шише од 1L – дополнителна опрема

32.f6565-147
Close

Omniasurg хирурушка канила

wall
Close

Ѕиден пластичен држач за шише од 1L – дополнителна опрема

wall
Close

Ѕиден метален држач за шише од 1L – дополнителна опрема

DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

variotime-putty
Close

Variotime Putty

diaswiss10
Close

RA гумички за полирање на композит

diversoS
Close

Стоматолошки унит апарат – DIVERSO S

diaswiss7
Close

FG Дијамантски борер (за тангенцијална препарација)

-22%
2
Close

LITETOUCH Er:YAG Laser-in-Handpiece

DiaPrep
Close

DiaPrep

UDS-E-LED
Close

УЛТРАЗВУК UDS E LED

b
Close

LED ЛАМБА B

diapex
Close

DiaPex

filtek-set
Close

Filtek Set

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
DentaIBT-N
Close

DentaIBT

DentaCLEAR-N
Close

DentaCLEAR

k4
Close

K4 CAD/CAM систем

orto
Close

ОРТОДОНСКИ РЕТЕЈНЕР (Freeprint® ortho)

q3
Close

Цирконија блок 98` (Nacera Pearl Q3)

asiga
Close

ASIGA MAX UV DLP

privremeni
Close

Exocad – Модул за привремени заби

PMMA
Close

PMMA БЛОКОВИ A1, A2

DentaCAST-H
Close

DentaCAST

vosok
Close

ВОСОК БЛОКОВИ A1, A2

ХИРУРШКИ КОНЦИ