Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
32.f6565-147
Close

Omniasurg хирурушка канила

gigastep
Close

Gigasept® instru AF – дезинфекција на медицинска опрема и инструменти

dentro-sensitive
Close

DENTIRO Micro 2l

primsept
Close

Primasept® med – миење и дезинфекција на раце

стерилен-најлон-за-насадник
Close

Стерилна прекривка со адхезивна лента

Ролни-за-стерилизација
Close

Ролна за стерилизација

hirurska
Close

Хируршки организер за физиодиспензер и пиезо апарат

astimetic
Close

Aspirmatic® cleaner – дезинфекција на медицинска опрема и инструменти

maramici
Close

Мikrozid® sensitive wipes – брза дезинфекција на површини

сензотекс-рвг
Close

Sensotex презерватив за рвг сензор

DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

protemp
Close

Protemp 4

variotime-putty
Close

Variotime Putty

diaswiss11
Close

RA хируршки карбидни фрези

diaswiss5
Close

FG Дијамантски борер (за заоблена стапалка)

endo-radar
Close

ENDO RADAR

xantopen
Close

Xantopren mucosa

diaswiss7
Close

FG Дијамантски борер (за тангенцијална препарација)

ortho
Close

Стоматолошки унит апарат – ORTHO

etemp
Close

E-Temp

filtek-bond
Close

3M Single Bond Universal

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
t-500
Close

Medit T 500

k5
Close

K5 CAD/CAM систем

asiga
Close

ASIGA MAX UV DLP

r5
Close

R5 CAD/CAM систем

shel
Close

Цирконија блок 98` (Nacera Shell)

-14%
medit1
Close

Medit i500

blue
Close

Nacera Blue X

privremeni
Close

ПРИВРЕМЕНИ КОРОНКИ И МОСТОВИ (А1, А2, А3) (Freeprint® temp)

n4
Close

N4 CAD/CAM систем

pmmaa
Close

ФЛЕКСИ PMMA БЛОКОВИ B1, A1, A2, clear

ХИРУРШКИ КОНЦИ