Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
pepermint
Close

Пеперминт латекс ракавици со талк – зелени

astimeticobicen
Close

Aspirmatic® – дезинфекција на медицинска опрема и инструменти

Desderman®-pure-gel
Close

Desderman® pure gel – дезинфекција на раце

30.z0010-336-prezervativi
Close

Презервативи за насадни инструменти

latekc
Close

KING латекс ракавици

dentro-sensitive
Close

DENTIRO Micro 2l

sterile
Close

Стерилни латекс ракавици

sprej
Close

Спреј пумпа за шише од 1L – дополнителна опрема

omnia
Close

Стерилна хируршка комреса права без отвор – 100х150cm

orocid-multisept-plus
Close

Orocid Multisept Plus

DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

knizni
Close

Книжни шилци асортиман 15-40

diaswiss9
Close

FG Карбиден борер за сечење метал

correctaS
Close

Стоматолошки унит апарат – CORRECTA S

charizma-flow-refli
Close

Charisma Flow Refill

charizma-topez-set
Close

Charisma Topaz Set

diaswiss2
Close

FG Дијамантски борер (оклузален)

variotime-slow
Close

Variotime Flow

aktivator
Close

Активатор

Set
Close

Photo mirror Kit PROFESSIONAL

xantopen1
Close

Xantopren L blue

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
modul-implanti
Close

Exocad – Модул за импланти

vosok
Close

ВОСОК БЛОКОВИ A1, A2

DentaIBT-N
Close

DentaIBT

k5
Close

K5 CAD/CAM систем

DentaTOOTH-N
Close

DentaTOOTH – A2

multileayer
Close

3D Multilayer A1, A2, B1

asiga-PRO-HD
Close

ASIGA PRO 4K 65

splin
Close

ХИРУРШКИ СПЛИНТОВИ (Freeprint® splint )

-14%
medit1
Close

Medit i500

DentaMODEL-N
Close

DentaMODEL

ХИРУРШКИ КОНЦИ