Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
rotastep
Close

Rotasept® – дезинфекција на медицинска опрема и инструменти

wall
Close

Ѕиден пластичен држач за шише од 1L – дополнителна опрема

стерилен-најлон-за-насадник
Close

Стерилна прекривка со адхезивна лента

Ролни-за-стерилизација
Close

Ролна за стерилизација

dentro-sensitive
Close

DENTIRO Micro 2l

-16%
za-cevli
Close

Galoche автоматски вметнувач на ленти, хируршка заштита за чевли

obicni
Close

Ракавици ЛАТЕКС

orocid-multisept-plus
Close

Orocid Multisept Plus

pepermint
Close

King – Пеперминт латекс ракавици

gigastep
Close

Gigasept® instru AF – дезинфекција на медицинска опрема и инструменти

DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

correcta
Close

Стоматолошки унит апарат – CORRECTA

charizma-guma
Close

Charisma Gluma

UDS-E-LED
Close

УЛТРАЗВУК UDS E LED

filtek-bond
Close

3M Single Bond Universal

diaproseal
Close

DiaProseal

variotime-slow
Close

Variotime Flow

jacobi2
Close

Челично огледало

variotime-putty
Close

Variotime Putty

diaswiss9
Close

FG Карбиден борер за сечење метал

correctaS
Close

Стоматолошки унит апарат – CORRECTA S

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
k4
Close

K4 CAD/CAM систем

privremeni
Close

Exocad – Модул за привремени заби

osnoven
Close

Exocad – Софтвер за CAD дизајн (Основен пакет)

splin
Close

ХИРУРШКИ СПЛИНТОВИ (Freeprint® splint )

t-500
Close

Medit T 500

multi1
Close

Multilayer® Hollywood White

modeli
Close

Exocad – Модул за модели

vosok
Close

ВОСОК БЛОКОВИ A1, A2

blue
Close

Nacera Blue X

PMMA
Close

PMMA БЛОКОВИ A1, A2

ХИРУРШКИ КОНЦИ